startweekend-gemeente-ichthuskerk

Gepubliceerd door Maarten op

Voor leden van de Ichthuskerk, maar ook voor mensen die de gemeente graag eens wat beter willen leren kennen, biedt het startweekend van vrijdag 10 tot en met zondag 12 september tal van mogelijkheden.

Kamperen

Allereerst kun je komen kamperen: Heb je zin om echt veel mensen te onmoeten? Lekker bij te praten? Te wandelen in een mooie omgeving? Gezellig met elkaar te eten en te BBQ’en? Eindelijk weer eens een bakje koffie met elkaar te doen? Met twintig mensen in één weekend bij te praten? Geef je dan op voor het Ichthus-kampeerweekend.

BBQ en kampvuur

Maar ben je niet zo’n kampeerder dan kun je ook meedoen: Allereerst aan de BBQ die zaterdagmiddag op de camping gehouden wordt, daarna gezellig om het kampvuur.

Kerkdienst

Vervolgens is de kerkdienst zondag ook op de camping (aanvang 10.30 uur). Gewoon in de buitenlucht dus geen maximum aantal deelnemers. Wel even je eigen klapstoel meenemen als dat kan. Na de kerkdienst de mogelijkheid om elkaar te ontmoeten en we sluiten af met een gezamenlijke lunch.

Documenten voor de kerkdienst

Omdat er tijdens de kerkdienst op de camping geen beamer gebruikt kan worden, hier een aantal documenten die je op telefoon of tablet zou kunnen downloaden:

kerkdienst camping (wordbestand)
kerkdienst camping (pdf)
Presentatie Ancora Salvarii (pdf)

Locatie

De locatie is Camping ‘De Drie Morgen’ in Zoetermeer. Verrassend landelijk gelegen met uitzicht op de skyline van den Haag. Goed te bereiken met auto, fiets en OV. Wil je vast een kijkje nemen dat kan op: https://www.dedriemorgen.nl/

Wil je meer informatie / aanmelden of vragen:
Marinus Geelhoed / geelhoed.m.e@casema.nl / 070 – 355 38 17
Cor van Rij / corvanrij@solcon.nl / 06-37561618
Jasper Klapwijk/ jasklap@gmail.com / 06-18850050