Kerkdiensten

De kerkdienst wordt iedere zondagochtend om 10:00 uur live uitgezonden via internet, te vinden via het kanaal van de Ichthuskerk op Youtube en op Kerkomroep. Het is mogelijk kerkdiensten bij te wonen. Je moet je dan wel aanmelden, dat kan via onderstaande knop.

Aanmelden kerkdiensten

Iedere zondag is er om 10:00 uur een kerkdienst in de Ichthuskerk.

We houden kerkdiensten om met elkaar tot God te bidden, Hem te eren en over de Bijbel te leren. We zingen liederen, we luisteren naar een preek en bidden met elkaar. Er is veel muziek, dankzij onze drie bands en het prachtige orgel van onze kerk. Voor de kinderen is er tijdens de preek een speciale kinderclub.

Ook eens meemaken? U bent van harte uitgenodigd om in de Ichthuskerk een kerkdienst bij te wonen! Ook als u geen lid bent van een kerk of niet gelovig bent. Na iedere ochtenddienst is er bovendien gelegenheid om koffie te drinken en met elkaar na te praten. Een mooie manier om kennis te maken met onze gemeente. Hebt u al eerder vragen? Neem gerust contact op met Jasper Klapwijk, onze predikant.

Op Christelijk feestdagen of voor bij speciale gelegenheden worden ook diensten gehouden. Kijk voor een overzicht van alle kerkdiensten in onze agenda.

Alle kerkdiensten zijn ook (live en achteraf) via deze pagina te beluisteren. Vanaf 5 juli zullen de diensten ook worden uitgezonden met beeld. Het YouTube kanaal van Ichthus zendt de kerkdienst ook live uit.