Aanmelden kerkdiensten


Hieronder ziet u de eerstvolgende twee kerkdiensten. Om de vereiste afstand van 1,5 meter te kunnen waarborgen, kan de kerkdienst door maximaal 100 personen worden bezocht. Daarom vragen we u zich van te voren aan te melden.

Datum Aanmeldpagina Beschikbare plaatsen Wie kunnen zich aanmelden?
16/08/2020
Kerkdienst 16 augustus 98

Gasten en leden uit alle regio’s

23/08/2020
Kerkdienst 23 augustus 100

Gasten en leden uit alle regio’s

Heb je problemen met aanmelden? Kijk op deze pagina wat je kunt doen.

Uitleg

Elders op deze site kunt u lezen over de aanpassingen die worden gedaan in en om de kerkdienst i.v.m. het Corona-virus. Een van die aanpassingen is dat het nodig is om u aan te melden voordat u een kerkdienst bezoekt.

De aanmelding sluit op zaterdag om 16:00 uur (of eerder wanneer alle 100 plaatsen bezet zijn). Vanaf dat moment verdwijnen automatisch alle mogelijkheden tot aanmelding.

Mocht u niet in de kerk aanwezig kunnen zijn, nodigen we u van harte uit om de kerkdienst mee te vieren via de live-uitzending (video en audio) op internet.

De volgende personen tellen niet mee voor het maximum van 100, en hoeven zich dus niet aan te melden voor de kerkdienst: kinderen in de kinderkring, kinderkringleiders, dominee, ouderling van dienst, koster, musici, geluids- en beamtechnici. (Kinderen die in de kerkzaal zitten moeten wel worden aangemeld.)

Na aanmelding ontvangt u direct een bevestiging per e-mail, en is uw plaats in de kerkdienst gereserveerd. In deze e-mail vindt u tevens meer uitleg over de maatregelen die rond de diensten worden genomen vanwege het Corona-virus (1,5 meter afstand, hygiëne, etc.). We houden ons hierbij aan de richtlijnen van het RIVM. Lees de instructies goed voordat u naar de kerk vertrekt.

Als u vragen heeft, of graag hulp wilt bij het aanmelden, kunt u contact opnemen met de voorzitter van de 1,5 meter-commissie. Dat is Deborah Stam-Lassche en zij is te bereiken via 06-15386108 en aanmelden@ichthuskerkdenhaag.nl. We hopen u snel te ontmoeten in de Ichthuskerk!

Powered by Events Manager