Paas beleeftheater

Gepubliceerd door Maarten op

Op zaterdag 11 april organiseert de Ichthuskerk met de Evangelische Gemeente Morgenstond in de Lourdeskerk te Scheveningen een Paas beleeftheater vol artistieke verrassingen en natuurlijk het pakkende Paas-verhaal.

Met deze prachtige theaterbeleving krijgen de bezoekers niet alleen de kans om meer over Pasen te weten te komen, ze ervaren het verhaal van dichtbij en komen midden tussen de hoofdpersonen te zitten. Echt een beleving!

Het theater wordt georganiseerd door meerdere artistieke vrijwilligers uit onze kerk(en). De voorstellingen zijn toegankelijk voor iedereen die geïnteresseerd is in het verhaal en in mooi theater. Kortom, deze creatieve manier van theater biedt een ieder die iets meer wil weten van het Paasverhaal een unieke ervaring, vergelijkbaar met ‘The Passion’, maar toch weer heel anders. Doel daarbij is ook (een vooral) om niet-gelovigen (of nieuwe gelovigen) mee te nemen in dit belangrijke verhaal. Dus doe je best!! 😉

Spannend voor jong (vanaf 11 jaar) en oud!

Deelnemers kunnen zich kosteloos inschrijven voor één van de voorstellingen op www.paastheater.nl.

Wil je het theaterspektakel ook bewonderen? Bestel dan snel je ticket op de website voor jezelf en ….het zou dus erg mooi zijn als je ook iemand inschrijft en meeneemt die nog maar pas (of nog niet) gelovig is. Of mail de flyer door!!

Categorieën: Nieuws