Cursus Evangeliën en Handelingen

Gepubliceerd door Maarten op

Op vrijdag 12 mei start dominee Jasper Klapwijk een bijbelcursus van 6 vrijdagavonden.

Hij zal dan de eerste 5 boeken van het Nieuwe Testament, de evangeliën en Handelingen, behandelen.
De cursus is bedoeld voor een brede doelgroep. Mensen die bijvoorbeeld net de Alphacursus gevolgd hebben kunnen de cursus gebruiken om hun kennis van de Bijbel te vergroten, maar ook voor mensen die hun hele leven al Bijbel lezen is de cursus leerzaam. Verder zou het weer leuk zijn als net als bij de cursus Oude Testament vorig jaar mensen uit verschillende kerken deelnemen.
Eigenlijk is de cursus onderdeel van een bredere cursus, die Jasper Klapwijk jaren terug al ontwikkelde, en die resulteerde in de uitgave van de cursusboeken ‘Het goede nieuws van het Oude testament’ en ‘Beter nieuws uit het Nieuwe Testament’ (uitgave Buijten & Schipperheijn). In dit geval worden de eerste 4 hoofdstukken van het laatste boek behandeld.

Verdere gegevens

De cursus is 6 vrijdagavonden. Het begint op 12 mei en duurt tot en met 16 juni. De avonden duren van 19:30 tot 21:00. De avonden vinden plaats in de Pax Christikerk, Vlamenburg 22 Mariahoeve, Den Haag. De cursus is gratis.

Aanmelden? Dat kan! Neem contact op met Jasper door te mailen naar: jasklap@gmail.com of stuur een appje naar 06-188 500 50.

Categorieën: Nieuws