Burendag Belgisch Park

Gepubliceerd door Maarten op

Hoe goed ken jij je buurt? Wat wordt er georganiseerd, ondernomen en wie wonen er? Kom er achter op burendag, zaterdag 24 september en zondag 25 september op verschillende locaties in de wijk. Er is van alles te beleven voor jong en oud.

Wat en waar?
In en rond de Ichthuskerk, Duinkerksestraat 9 is er op zaterdag 24 september van 16.00u tot 19.00u een vrolijke informatiemarkt met een hapje & een drankje en gratis tips en trucs over verduurzaming, gasvrije toekomst en verse streekproducten. Kinderen kunnen zich uitleven in een actief ganzenbordspel, grafitti of happy stones beschilderen.

In de Wijkwinkel aan Gentsestraat 22A van 11.00u tot 16.00u zijn op zondag 25 september buurtbewoners van harte welkom voor een high-tea, een kleine braderie een spelletje bingo of sjoelen een potje kaarten, terwijl de kinderen zich vermaken bij een tekenwedstrijd, het schminkfestijn en de glittertattoo.

Wij nodigen alle wijkbewoners uit langs te komen om elkaar te ontmoeten en (beter) te leren kennen!

Burendag Belgisch Park, is een gezamenlijk initiatief van Thuis in de Buurt, Stichting Ichthus Scheveningen en Bewonersvereniging Noordelijk Scheveningen