Belijdenisdienst zondagmiddag 14 mei

Gepubliceerd door H op

Op zondagmiddag 14 mei  is er een gezamenlijke kerkdienst van de Morgensterkerk en de Ichthuskerk. In die dienst doen 5 jongeren publiek belijdenis van hun geloof. Zij zullen in die dienst alle vijf vertellen wat God voor hun betekent en waarom ze hun geloof in Hem belijden.

Het thema dat de jongeren voor deze dienst gekozen hebben is CHOICE! De liederen die gezongen worden zijn ook door hen uitgekozen. De zang wordt begeleid door een gelegenheidsband van musici uit beide gemeentes.

Deze kerkdienst begint om 15.30 uur in de Ichthuskerk, Duinkerksestraat 11, 2587VS, Den Haag (zaal is open vanaf 15.00 uur). De dienst zal ongeveer anderhalf uur duren. Na de dienst is er gelegenheid de jongeren die hun geloof beleden hebben te feliciteren en wordt er nog even nagepraat onder het genot van een hapje en een drankje (voor mensen die nog ver moeten reizen zijn er ook broodjes).

Het is goed er rekening mee te houden dat het rond de kerk betaald parkeren is ( max.2 uur). Zie voor meer informatie: http://www.parkeren-denhaag.nl/scheveningen . Op onderstaand kaartje is aangegeven waar het vrij parkeren is.

kaart parkeren

Categorieën: Nieuws