Aanmelden kerkdiensten 5 en 12 juli vanaf nu mogelijk

Update: inmiddels zijn er nieuwe aanpassingen. Op een aparte pagina leest u daarover meer.

Vanaf komende zondag zullen we weer fysieke kerkdiensten houden in de Ichthuskerk. Eerder hebt u kunnen lezen over aanpassingen die in en om de kerkdienst worden gedaan vanwege het Corona-virus.

Een van die aanpassingen is dat het nodig is om u aan te melden voordat u een kerkdienst bezoekt. Op die manier houden we in de gaten dat er niet teveel mensen aanwezig zijn, om de afstand van 1,5 meter te waarborgen.

De aanmelding voor de kerkdiensten van 5 en 12 juli is vanaf nu geopend.  Om zoveel mogelijk mensen een kans te geven om de kerkdiensten te bezoeken, geldt bij het aanmelden de volgende procedure:

  • Vanaf dit moment is het mogelijk om je aan te melden voor de eerste twee kerkdiensten. Per kerkdienst hebben de leden uit twee regio’s (en gasten) voorrang, zij kunnen zich direct aanmelden. Concreet:
    • Regio’s Noord en Midden kunnen zich nu aanmelden voor de kerkdienst van 5 juli
    • Regio’s West en Oost kunnen zich nu aanmelden voor de kerkdienst van 12 juli
Check regio-indeling
Check regio-indeling
  • Aanmelden kan op www.ichthuskerkdenhaag.nl/aanmelden-kerkdiensten. Daar staat ook meer uitleg, en een kaartje om makkelijk te zien in welke regio je zelf woont.
  • Als komende vrijdag 16.00 uur nog niet het maximum van 100 personen is bereikt, kunnen ook de regio’s West en Oost zich aanmelden voor de dienst van 5 juli (die optie verschijnt dan automatisch op het aanmeldformulier). Een week later vrijdag 16.00 uur krijgen regio’s Noord en Midden de kans om de overgebleven plaatsen te reserveren.
  • De inschrijving voor iedere dienst sluit automatisch op de zaterdagmiddag ervoor om 16.00 uur, of eerder als 100 personen zich hebben ingeschreven.

Samengevat: vanaf twee weken voor iedere kerkdienst kunnen de ‘voorrangsregio’s’ zich aanmelden. En vanaf vrijdag 16.00 uur kunnen ook de andere regio’s zich aanmelden, zolang er plaatsen over zijn. De aanmelding sluit iedere week definitief op zaterdag 16.00 uur, of eerder als het maximum aantal personen is bereikt.

Mocht u ons willen bereiken – bijvoorbeeld als u hulp nodig hebt bij het aanmelden, of klachten ontwikkelt en u weer wilt afmelden – dan kan dat via aanmelden@ichthuskerkdenhaag.nl.