Kerkdiensten

We houden elke zondag om 9:30 kerkdienst om met elkaar tot God te bidden, Hem te eren en over de Bijbel te leren. We zingen liederen, we luisteren naar een preek en bidden met elkaar. Er is veel muziek, dankzij onze drie bands en het prachtige orgel van onze kerk. Voor de kinderen is er tijdens de preek een speciale kinderclub en voor de allerkleinsten is er gedurende de gehele dienst crèche.

Ook eens meemaken? U bent van harte uitgenodigd om in de Ichthuskerk een kerkdienst bij te wonen! Ook als u geen lid bent van een kerk of niet gelovig bent. Na iedere ochtenddienst is er bovendien gelegenheid om koffie te drinken en met elkaar na te praten. Een mooie manier om kennis te maken met onze gemeente. Hebt u al eerder vragen? Neem gerust contact op met Jasper Klapwijk, onze predikant.

Op Christelijk feestdagen of voor bij speciale gelegenheden worden ook diensten gehouden. Bekijk hiervoor de Agenda.

Kerkdienst livestream en terugkijken

Iedere zondag om 9:30 kunt u de kerkdienst live meekijken via het kanaal van de Ichthuskerk op YouTube of te beluisteren via Kerkomroep.nl.

Alle kerkdiensten zijn op YouTube sinds maart 2021 ook achteraf terug te kijken. De kerkdiensten van voor die tijd staan enkel op Kerkomroep. Bij de kerkdiensten tot juli 2020 was er geen beeldregistratie; deze zijn dus alleen terug te luisteren.

Agenda

Geen evenementen gevonden!
Meer laden