Kerkdienst 23 augustus

Gepubliceerd door Job op


Aanmelden kerkdienst

Op deze pagina kunt u zich aanmelden voor de volgende kerkdienst:

Check regio-indeling

Check regio-indeling

Kerkdienst 23 augustus, 10:00 uur
(Aanmelden voor andere kerkdienst)

  • Helaas is er tijdens deze dienst geen crèche en kinderkring
  • Alle regio’s kunnen zich vanaf nu aanmelden
  • Ook gasten kunnen zich direct aanmelden
  • Alle mogelijkheden tot aanmelden sluiten (verdwijnen automatisch) om zaterdag 16:00 uur, of eerder als het maximum van 100 personen is bereikt
  • De volgende personen tellen niet mee voor het maximum van 100, en hoeven zich dus niet aan te melden voor de kerkdienst: kinderen in de kinderkring, kinderkringleiders, dominee, ouderling van dienst, koster, musici, geluids- en beamtechnici. (Kinderen die in de kerkzaal zitten moeten wel worden aangemeld.)

Geef hieronder aan in welke regio u woont, en met hoeveel personen u naar de kerk komt. Kinderen die naar de kinderkring gaan hoeft u hierbij niet mee te rekenen.

Bij ‘Opmerkingen’ kunt u het aangeven als u speciale behoeftes heeft (bijvoorbeeld vooraan zitten vanwege verminderd zicht, of zitplaats in het vak waar ringleiding aanwezig is). Dan wordt er een specifieke plaats voor u gereserveerd (u kunt hier vervolgens naar vragen als u arriveert bij de kerk).

(Aantal plaatsen nog beschikbaar: 75 / 100)

Je bent helaas te laat om je te kunnen registreren. Neem contact op met de 1,5meter-commissie voor een ultieme poging, of volg de dienst via de videostream!