Kerkdienst 13 september

Gepubliceerd door Job op


Aanmelden kerkdienst

Op deze pagina kunt u zich aanmelden voor de volgende kerkdienst:

Check regio-indeling

Check regio-indeling

Kerkdienst 13 september, 10:00 uur
(Aanmelden voor andere kerkdienst)

  • Tijdens deze dienst is er voor de kinderen crèche en kinderkring Cham
  • Alle regio’s kunnen zich vanaf nu aanmelden
  • Ook gasten kunnen zich direct aanmelden
  • Alle mogelijkheden tot aanmelden sluiten (verdwijnen automatisch) om zaterdag 16:00 uur, of eerder als het maximum van 80 personen is bereikt
  • De volgende personen tellen niet mee voor het maximum van 80, en hoeven zich dus niet aan te melden voor de kerkdienst: kinderen die naar de crèche of de kinderkring gaan (ook niet als ze aan het begin van de dienst in de kerk zitten), kinderkringleiders, dominee, ouderling van dienst, koster, musici, geluids- en beamtechnici. 

Geef hieronder aan in welke regio u woont, en met hoeveel personen u naar de kerk komt. Kinderen die naar de crèche of kinderkring gaan hoeft u hierbij niet mee te rekenen.

Bij ‘Opmerkingen’ kunt u het aangeven als u speciale behoeftes heeft (bijvoorbeeld vooraan zitten vanwege verminderd zicht, of zitplaats in het vak waar ringleiding aanwezig is). Dan wordt er een specifieke plaats voor u gereserveerd (u kunt hier vervolgens naar vragen als u arriveert bij de kerk).

(Aantal plaatsen nog beschikbaar: 51 / 80)

Je bent helaas te laat om je te kunnen registreren. Neem contact op met de 1,5meter-commissie voor een ultieme poging, of volg de dienst via de videostream!