Cursus Basics van de Bijbel

Gepubliceerd door H op

De Bijbel, hoe en waar begin je? Je hebt vast wel eens het voornemen gehad om (wanneer je tijd zou hebben) het boek te gaan lezen. Maar vaak komt het er op de één of andere manier niet van. Het is ook geen boek om zo even op te pakken.

De bijbel bestaat uit verschillende boeken uit het oude en nieuwe testament. Je kunt bij Genesis beginnen, daar begon het toch allemaal. Maar ligt de essentie niet meer in het nieuwe testament?

In oktober begint de cursus ‘basics van de bijbel’. Een cursus voor mensen die de bijbel wel eens in handen hebben gehad maar niet de kans om zich er meer in te verdiepen. Onderwerpen die aan bod komen zijn ‘hoe ga je de bijbel lezen’ en waarom zou je het überhaupt geloven? Kies je voor schepping of evolutie, wie is Jezus en wat wil Hij, wat betekent een Christelijk leven en wat komt er na het al dan niet Christelijk leven?

De cursus begint donderdag 1 oktober om 20:00 uur en zal wekelijks gegeven worden in de Ichthuskerk t/m 10 december (m.u.v. 12 november). Voor meer informatie en aanmelding (het liefst voor 24 september) kun je bellen met (070) 20 00 130 of stuur een e-mail naar j.klapwijk@filternet.nl. De cursus wordt gegeven door Jasper Klapwijk, predikant in de Ichthuskerk.

Categorieën: Cursussen