Kerkdienst 30 mei


Aanmelden kerkdienst

Check regio-indeling

Check regio-indeling

Kerkdienst 30 mei, 10:00 uur
(Aanmelden voor andere kerkdienst)

  • Voorganger: Bart Noort
  • Tijdens deze dienst is er geen crèche en kinderkring
  • Alle leden zich vanaf nu aanmelden. Ook gasten kunnen zich direct aanmelden. 
  • Alle mogelijkheden tot aanmelden sluiten (verdwijnen automatisch) om de dag voor de dienst om 16:00 uur, of eerder als het maximum van 30 personen is bereikt
  • Kinderen onder de 13 jaar tellen niet mee voor het maximum van 30 en hoeven dus niet te worden aangemeld.
  • Mensen die een specifieke rol hebben in de dienst tellen niet mee voor het maximum van 30 personen, en moeten zich aanmelden via een speciale aanmeldpagina. Het gaat om de volgende personen: voorganger, ouderling van dienst, bijbellezer, zangers en muzikanten, geluids- en beamtechnici, koster en 1,5,-coördinator, degene die het kindermoment verzorgt, een lid van het pastoraal team t.b.v. gebedsmoment, en diakenen in geval van avondmaal.
    (Link: aanmelden mensen met een taak)

Geef hieronder aan in welke regio u woont, en met hoeveel personen u naar de kerk komt. 

Bij ‘Opmerkingen’ kunt u het aangeven als u speciale behoeftes heeft (bijvoorbeeld vooraan zitten vanwege verminderd zicht, of zitplaats in het vak waar ringleiding aanwezig is). Dan wordt er een specifieke plaats voor u gereserveerd (u kunt hier vervolgens naar vragen als u arriveert bij de kerk).

(Aantal plaatsen nog beschikbaar: 16 / 30)

Je bent helaas te laat om je te kunnen registreren. Neem contact op met de 1,5meter-commissie voor een ultieme poging, of volg de dienst via de videostream!