Platform Geloof & Werk presenteert:

beamerplaatje

  • Workshop over geloof en werk
  • vrijdag, 3 juli 2015
  • van 19:30-22:00
  • De Compagnie, Rijswijk

Wat?

Deze workshop is bedoeld voor iedereen die op maandag hetzelfde wil zijn als op zondag, terwijl de omgeving met alle mores die daarbij horen totaal anders is. Hoe houd je je daarin staande? Hoe blijf je jezelf daarin? In deze workshop gaan we daarmee (samen en individueel) op een creatieve manier aan de slag.

Aan het einde van de workshop zul je hernieuwde handvatten hebben om zowel op zondag als maandag jezelf te zijn en blijven. De workshop wordt gegeven in een veilige leeromgeving; niets is fout, je bent er om te leren!

Voor Wie?

Voor iedereen die bezig is met het integreren van zijn/haar geloof in het dagelijkse leven, zowel thuis, in de samenleving als op het werk. Je hoeft dus helemaal geen (betaalde) baan buitenshuis te hebben om mee te kunnen doen aan dit event. Spreekt het onderwerp je aan? Doe dan mee!

Door Wie?

De workshop zal verzorgd worden door Maaike Harmsen en Marieke Veling. Maaike is bedrijfsethicus en adviseert met haar bedrijf Eline organisaties op het gebied van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Maaike zal tijdens de workshop input leveren waardoor jij aan het nadenken wordt gezet. Marieke is theatermaker en met haar bedrijf Piek Producties verzorgt ze Theater workshops en Regieopdrachten. Marieke zal jou op een creatieve en speelse manier aan het werk zetten. Samen combineren ze het inhoudelijke met het creatieve die een unieke workshop geeft waar jij mee kan werken en leven.

Wanneer en hoe laat?

  • Vrijdagavond 3 juli.
  • 19.00 uur: inloop met warm buffet
  • 19.30-22.00: workshop
  • 22.00-22.30: borrel en napraten (zelf de drankjes betalen)

Waar?

Bedrijfsverzamelgebouw De Compagnie. Geestbrugkade 32, 2281 CX Rijswijk. (gratis parkeren). http://bvgdecompagnie.nl/#home

Kosten?

25 euro per deelnemer. Mochten de kosten een probleem zijn, laat het ons dan even weten!

Opgeven / aanmelden?

Aanmelden kan via: geloofenwerk@gmail.com

Opgeven kan tot en met woensdag 17 juni as. Wie het eerst komt, het eerst maalt. Er is plek voor maximaal 40 deelnemers.

Organisatie?

Binnen de drie kerken van Groot Den Haag hebben we een nieuw initiatief: Platform Geloof en werk. We bieden een platform voor christenen in Den Haag om elkaar te ontmoeten rond thema’s die te maken hebben met de integratie van geloof en werk. We zetten in op inspirerende sprekers, inhoudelijke bijdragen, onderwijs vanuit de bijbel en onderlinge discussies. Zo proberen we dilemma’s helder te krijgen en de deelnemers te helpen in het maken van keuzen voor hun eigen levenssituatie. De workshop wordt georganiseerd door dit nieuwe platform.

Meerdere events volgen na de zomer. Meer informatie?  www.ichthuskerkdenhaag.nl/geloofenwerk

Gerard Metske – De Morgensterkerk (Gkv Den Haag Zuid-Rijswijk)

Minke Smith – De Ichthuskerk (Gkv Den Haag Centrum-Scheveningen)

Esther de Graaf – De Franse kerk Voorburg (GKv Voorburg-Leidschendam)

Arnout Francke – Stuurgroep Groot Den Haag